vacature stagiair(e) marketing & communicatie


Voor de periode januari 2017 tot en met juni 2017 een nieuwe stagiair(e) marketing & communicatie.

VACATURE STAGIAIR(E) MARKETING & COMMUNICATIE VOOR 32 UUR PER WEEK

De Rode Hoed, Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater zijn vier 'huizen' met elk een eigen identiteit, oorsprong en plaats in Amsterdam, binnenkort verenigd in Amerpodia B.V. Amerpodia heeft de ambitie om deze vier 'huizen' verder uit te bouwen tot toonaangevende centra waar kunst, debat en zingeving samenkomen. Waarin tegenstellingen worden overbrugd en nieuwe inzichten ontstaan, zowel op Amsterdams als op nationaal niveau.

Wat ga je doen?

  • Deelnemen aan marketingsessies en meedenken over de communicatie en pr van de programma's (welke je deels zelf gaat uitvoeren);
  • Ondersteunen van Salesmarketing in de promotie van de huizen als evenementenlocatie voor de zakelijke en particuliere markt;
  • Onderhouden van het CMS, ticketingsysteem en Social Media;
  • Voorbereiden en maken van online mailings (nieuwsbrieven, publieksenquêtes);
  • Ondersteunen bij databasemarketing en bezoekersrapportages;
  • Potentiële netwerken en afzetkanalen per programma(thema) zoeken en benaderen;
  • Online agenda's en eventwebsites van input voorzien en bijhouden;
  • Perslijsten bijwerken en aanvullen, beheren (pers)knipselmap.
  • Overige ondersteunende marketing werkzaamheden.

Wie zoeken we?

Je bent online slim en handig, zelfstandig werkend, initiatiefrijk en hebt affiniteit met de sector en ons product. Je hebt een goede, vindingrijke pen en denkt buiten de gebaande paden. Je begeeft je met grote regelmaat in het Amsterdamse culturele veld en blijft graag op de hoogte van nieuwe initiatieven en ontwikkelingen.

Opleidingsniveau:

minimaal derdejaars HBO/WO, richting marketing/communicatie, online/digitale media, cultuurmanagement. Herken je jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Een interessante en uitdagende stage in een dynamische omgeving op de afdeling Marketing & Communicatie. Onze afdeling werkt voor en op de beide locaties en is altijd in nauw overleg met de afdeling Programmering. Je werkt in een team met vijf anderen. Je krijgt een stagevergoeding van €320 per maand op basis van 32 uur per week en (gratis) toegang tot veel bijzondere programma's.

Interesse?

Stuur voor 12 december je CV en motivatiebrief t.a.v. Anna van Griethuijsen naar sollicitatie[at]felix-meritis.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via 020 - 589 1687.


Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!